en | sv
Vad vi erbjuder

Service

PLANERAD Service

Att anta ett förebyggande förhållningssätt för underhåll tar bort de oförutsedda riskerna för produktionsstörningar, ökar drifttiden och prestandan för din DG FlexFeeder. Regelbundet förebyggande och proaktivt underhåll underlättar även budgetering, skyddar din investering och undviker kostsamma stilleståndstider. Vår planerade service består av förebyggande underhåll och underhållslösningar för att öka effektivitet och livslängden på dina  DG FlexFeeders.

Förebyggande & Utveckling
Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande och driva på snabba och kostnadseffektiva sätt att förbättra befintliga maskiner. Detta för att förlänga dess livslängd samt optimera dess prestanda. Uppgraderingar möjliggör större energieffektivitet, samtidigt som slöseriet minskar. Ibland måste vi dock acceptera att maskinen är i slutet av sin livscykel och vi ger dig då en transparent översikt samtidigt som vi erbjuder dig en sömlös övergång mellan gamla och nya maskiner med kontinuerlig servicesupport.
RepeRation
Om det uppstår en situation eller att din FlexFeeder inte fungerar som den ska försöker vi göra vårt yttersta för att vår servicepersonal ska vara snabbt på plats. Vi vet vikten av en snabb insats för att minimera kostsamma stillestånd när det oförutsedda händer. Våra serviceexperter står till ditt förfogande för att säkerställa rätt åtgärder, de är effektiva och lösningsorienterade för att möta våra kunders olika krav.
Serviceavtal

Det är inte lätt att hålla koll på all service som ska utföras i en produktion. Därför är vi glada att kunna meddela att vi har tagit fram ett serviceavtal för nya och befintliga kunder. Det huvudsakliga syftet med vår serviceavtal är att säkerställa regelbundet underhåll till en överkomlig nivå. Beroende på hur ofta och hur många timmar din maskin används kommer behovet av serviceintervall att variera. Kontakta oss för mer information.

Vad vi erbjuder

Reservdelar

Service och eftermarknad är viktigt för oss. Vi försöker tillgodose våra kunders behov och efterfrågan på bästa möjliga sätt. Vi strävar alltid efter att våra maskiner ska ha en lång livscykel med hög effektivitet och kapacitet under hela sin cykel. Vi vill bidra till att minska koldioxidavtrycket på vår planet och ser möjligheten att minska resurserna genom att ta bättre hand om våra maskiner. Blir vi bättre på att underhålla och serva maskinerna i våra produktioner mer frekvent så kommer våra FlexFeeders hålla under en mycket lång tid. 

 Dock måste vi ibland inse att våra maskiner och reservdelar är föråldrade och behöver ersättas med nya maskiner eller uppgraderas med mer moderna reservdelar och funktioner. När det är dags försöker vi göra denna övergång så enkel och smidig som möjligt för våra kunder och om så önskas håller vi gärna utbildningar för din personal på plats.

TAKE THE FIRST STEP, WEWILL DO THE REST